6 Ekim 2011 Perşembe

MANTARLI TOST EKMEĞİ PİZZASI

MANTARLI TOST EKMEĞİ PİZZASI

Malzemeler

6 adet için

- 6 adet tost ekmeği
- 1 peket mantar(saplarıyla beraber güzelce yıkanıp,küçük doğranır)
- 1 yumurta
- 2 yemek k.sıvıyağ
- 1 yemek k.tereyağ
yarm su b.fazla rende kaşar peynir
- tuz,kırmızı pul biber

Yapılışı
Mantar sıvıyağda suyunu salıp çekene kadar sotelenir.Tereyağ ve baharatlar eklenip
ocağın altı kapatılır.Soğutulur.Yumurta ve kaşar eklenerek borcama dizilen tost ekmeklerinin
üzerini tamamen kapatacak şekilde yayılır.175 derecelik fırında 10 dk pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder