28 Şubat 2012 Salı

OCAK ÜSTÜ MİLFÖY GÖZLEME

OCAK ÜSTÜ MİLFÖY GÖZLEME

Gerekli malzeme sadece yeteri miktarda milföy hamuru ve her milföy için bezelye
büyüklüğünde tereyağ.İşte hepsi bu kadar.Milföyler buzluktan çıkarılıp iyice çözüldükten
sonra teflon tavaya önce tereyağ hemen üzerine ise milföy konulup arkalı önlü kızartılır.
Afiyetle sıcak olarak yenir.İster kahvaltıya ister 5 çayına ikram edilebilen ve 5 dakikada
hazır olan harika bir lezzet.
ÇAY KAHVE BAHANE VE 72.HAFTA PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİNE GİDİYORRRRRRR

17 yorum:

  1. Çok pratikmiş. Tam bana göre uzun uzun uğraşmayı sevmiyorum. İlk fırsatta denemeliyim.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor. Teflonda pişirilmesi de ayrı bir pratiklik katmış gözlemeye. Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  3. mükemmel kalorili bol kilo yapıcı ama harika bir lezzet olduğu kesin, canım mı çekti ne :)) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. oh oh ellerine saglik,gelsin kilolar degilmi?ama agliyacam vallahi,sizinle diyete girilmezki blogcanlar:))))
    sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  5. Çok pratikmiş, bayıldım. Mutlaka deneyeceğim. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. ne güzel ve ne kadar pratik.ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  7. Çok pratik ya,ben hiç düşünmemiştim,harika, cumartesi ilk işim olacak..

    YanıtlaSil
  8. canım blogunu yeni kesffettim benim gibi yemek konusunda pek bilgisi olmayan biri için süpermiş :)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. ooo ne güzelmiş hemde pratik ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. merhaba,
    ilk önce bu yeniliği ayakta alkışlamak istiyorum...
    ve daha sonra eline emeğine sağlık demek istiyorum...
    kesinlikle deneyeceğim...
    sevgiler...
    banada beklerim...

    YanıtlaSil
  11. Mis gibi tariflerin insanı Pınarcım:) Çok teşekkür ederim, okuldur koşturmacadır derken anca düzenleyip yayınlayabiliyorum tarifleri ellerine sağlık.

    http://elifindefterinden.com/2012/02/28/aci-badem-kurabiyeli-tartolet/

    YanıtlaSil
  12. canım ellerine sağlık.Tarifini yayınladım.Katılımınızdan ve etkinliği desteklerinizde ve katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Bayılıyorum senin pratik tariflerine Pınarcım. Ellerine sağlık canım.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. ÇOK PRATİKMİŞ .İLK FIRSATTA DENİYCEM ...bu arada adaşız farkettinmi:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canımcım farkettim zaten ilk blog ismin dikkatimi çekmişti.sevgiler

      Sil
  15. Merhaba Pınar hanımcım, sayfanızı büyük bir keyifle geziyorum. Çok güzel tarifleriniz var. Bu da onlardan biri. Evet oldukça pratik ve bir o kadarda lezzetli:))) Bizim buralarda İzmirde)"boyoz" vardır bilir misiniz? Onun gibi bir tadı olduğunu düşünüyorum çıtır çıtır. Biz çok severiz.
    Biraz kalorili ama olsun arada insan kendini ödüllendirmeli değil mi ya :D
    Takibe aldım canım, bana da beklerim fatoscatadlar.blogspot.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. bende yagda kizartmistim boylesu daha guzel kasar rulosuna bakarken kendimi burda buldum aciktim ya:)

    YanıtlaSil