OCAK ÜSTÜ MİLFÖY GÖZLEME
Gerekli malzeme sadece yeteri miktarda milföy hamuru ve her milföy için bezelye
büyüklüğünde tereyağ.İşte hepsi bu kadar.Milföyler buzluktan çıkarılıp iyice çözüldükten
sonra teflon tavaya önce tereyağ hemen üzerine ise milföy konulup arkalı önlü kızartılır.
Afiyetle sıcak olarak yenir.İster kahvaltıya ister 5 çayına ikram edilebilen ve 5 dakikada
hazır olan harika bir lezzet.
ÇAY KAHVE BAHANE VE 72.HAFTA PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİNE GİDİYORRRRRRR
Çok pratikmiş. Tam bana göre uzun uzun uğraşmayı sevmiyorum. İlk fırsatta denemeliyim.
YanıtlaSilEllerine sağlık. Çok güzel görünüyor. Teflonda pişirilmesi de ayrı bir pratiklik katmış gözlemeye. Afiyet olsun.
YanıtlaSilmükemmel kalorili bol kilo yapıcı ama harika bir lezzet olduğu kesin, canım mı çekti ne :)) ellerine sağlık
YanıtlaSiloh oh ellerine saglik,gelsin kilolar degilmi?ama agliyacam vallahi,sizinle diyete girilmezki blogcanlar:))))
YanıtlaSilsevgiyle kal.
Çok pratikmiş, bayıldım. Mutlaka deneyeceğim. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilne güzel ve ne kadar pratik.ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilÇok pratik ya,ben hiç düşünmemiştim,harika, cumartesi ilk işim olacak..
YanıtlaSilcanım blogunu yeni kesffettim benim gibi yemek konusunda pek bilgisi olmayan biri için süpermiş :)
YanıtlaSilsevgiler :)
ooo ne güzelmiş hemde pratik ellerine sağlık
YanıtlaSilmerhaba,
YanıtlaSililk önce bu yeniliği ayakta alkışlamak istiyorum...
ve daha sonra eline emeğine sağlık demek istiyorum...
kesinlikle deneyeceğim...
sevgiler...
banada beklerim...
Mis gibi tariflerin insanı Pınarcım:) Çok teşekkür ederim, okuldur koşturmacadır derken anca düzenleyip yayınlayabiliyorum tarifleri ellerine sağlık.
YanıtlaSilhttp://elifindefterinden.com/2012/02/28/aci-badem-kurabiyeli-tartolet/
canım ellerine sağlık.Tarifini yayınladım.Katılımınızdan ve etkinliği desteklerinizde ve katılımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim sevgiler
YanıtlaSilBayılıyorum senin pratik tariflerine Pınarcım. Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilSevgiler..
ÇOK PRATİKMİŞ .İLK FIRSATTA DENİYCEM ...bu arada adaşız farkettinmi:)))
YanıtlaSilevet canımcım farkettim zaten ilk blog ismin dikkatimi çekmişti.sevgiler
SilMerhaba Pınar hanımcım, sayfanızı büyük bir keyifle geziyorum. Çok güzel tarifleriniz var. Bu da onlardan biri. Evet oldukça pratik ve bir o kadarda lezzetli:))) Bizim buralarda İzmirde)"boyoz" vardır bilir misiniz? Onun gibi bir tadı olduğunu düşünüyorum çıtır çıtır. Biz çok severiz.
YanıtlaSilBiraz kalorili ama olsun arada insan kendini ödüllendirmeli değil mi ya :D
Takibe aldım canım, bana da beklerim fatoscatadlar.blogspot.com
Sevgiler...
bende yagda kizartmistim boylesu daha guzel kasar rulosuna bakarken kendimi burda buldum aciktim ya:)
YanıtlaSil