15 Mart 2012 Perşembe

FESLEĞEN SOSLU KANEPE

FESLEĞEN SOSLU KANEPE

MALZEMELER

- 5 adet tost ekmeği
- 10 adet çeri domates
- yeteri kadar krem peynir
- Barilla hazır fesleğen sos

YAPILIŞI

Tost ekmeklerinin kenerları kesilerek alınır.Ekmekler 2 dk.fırınlanır.
Üzerlerine feslsğen sos sürülür.Çeri domateler ortadan ikiye bölünür ve
üzerlerine sıkma torbasının içine doldurulan krem peynir sıkılır.

TARİF ÇAY KAHVE BAHANEYE VE PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ İÇİN


12 yorum:

  1. KANEPELER İÇİN TEŞEKKÜRLER .ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık çok şık olmuş bu kanepeler eminim çokta lezzetlidirler....sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok şık bir sunum olmuş canım
    eline sağlık

    YanıtlaSil
  4. selamlar canım,güzel kanepelerin için çok teşekkürler ellerine sağlık,,şimdi yayındalar,gene beklerim,hayırlı cumalar :)

    YanıtlaSil
  5. Sunum süper..çok şık olmuş..

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık canım iştah açıcı gözüküyor..sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. This looks beautiful and healthy!
    Followed. I'm Turk too! And maybe you'll visit me.

    thebookness.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede sence.hem güzel hem sağlıklı.tamam canım bende seni ekledim zaten

      Sil
  8. Süper.
    Fesleğen sosoumda var evde.
    Ohhh fesleğen der demez ağzım sulandı bile.
    Ellerine sağlık.
    Italya da doğması gerekli olan anne Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nerelerdesin şekerim sen ya.bence bu tarif tam senlik,eminim yani

      Sil
  9. Davetler için oldukça etkileyici bir seçenek. Görüntüsü de çok hoş.
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil