1 Ocak 2012 Pazar

TAHİNLİ KABAK TATLISI

TAHİNLİ KABAK TATLISI

BEN KABAK TATLISI YEMEYENLERDENDİM.AMA BİR GÜN TAHİNLİSİYLE KARŞILAŞTIM.MUTLAKA DENEMELİSİN DENİLİNCE KIRAMAYIP DENEDİM.SONUÇ HARİKA.ARTIK SEVEREK YEDİĞİM BU LEZZETİ BENCE DENEYİN.

MALZEMELER

- 1.5 kg.kabak
- 3.5 su b.şeker
-1 çay b.dövülmüş ceviz
- tahin

YAPILIŞI

Kabak ve şeker tencerede yumuşayana kadar pişirilir ve soğutulur.Üzerine
servis esnasında tahin ve ceviz dökülür.Afiyetle yenir.

1 yorum:

  1. sanırım antalya yöresinde tahinli yeniyormuş, bende tahinli yemeyi tercih ediyorum daha güzel oluyor kesinlikle.emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil