PASTIRMALI KAŞARLI KADAYIF DOLMASI
MALZEMELER
13 adet için
- 200 gr.kadayıf
- 4 yumurta
- 1 su b.galeta unu
- yeteri miktarda kaşar peynir ve pastırma
- kızartmak için sıvıyağ
Kadayıf elle tel tel açılır.1 el büyüklüğünde kadayıf alınarak içine kaşar ve pastırma konulur.
Gevşekçe sarılır.önce yumurtaya sonra galeta ununa bulanarak sıvıyağda kızartılır.Gerçekten değişik bir lezzet oluyor.Hem kolay hem lezzetli.
çok ilginç ve güzel bir tarif canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilçok pratik, kadayıflı tariflere eşim bayılır en kısa zamanda yapacağım...
YanıtlaSilEline sağlık canım nefis gözüküyor çok yaratıcı olmuş ..sevgiler..
YanıtlaSil