11 Ağustos 2011 Perşembe

Garnitürlü Beşemel Soslu Tavuk

Garnitürlü .Beşemel Soslu Tavuk



Malzemeler

-       Yarım kg.kuşbaşı tavuk

-       Yarım paket margarin(ben tereyağ kulladım)

-       1 kavanoz hazır garnitür

-       2 çorba kaşığı un

-       2.5 su bar.süt

-       Tuz,1 çay kaş.karabiber

-       4 çorba kaş.sıvıyağ

-       1 su bar.rende kaşar peyniri



Yapılışı

Sıvıyağ ve tavuk tencerede sotelenir.Baharatlar eklenir.

Garnitürün suyu süzülerek tavuğa ilave edilir.

Yağ eritilip un eklenir 1 dk sonra süt eklenir.

Beşemel sosda tavuğa eklenerek borcama dökülür.

Kaşar rendesiyle borcamın üzeri kapatılıp 200 dereli

Fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...