7 Ekim 2011 Cuma

YUMUŞAK HİNDİSTAN

YUMUŞAK HİNDİSTAN

Malzemeler

- 2 yumurta akı
- 3 paket hindistan cevizi
- yarım su b.+2 yemek k.pudra şekeri
- 1 yemek k.nişasta

Yapılışı

Yumurta akı 2 dk mikserle çırpıldıktan sonra diğer malzemelerle karıştırılır.
Yağlı kağıt serili fırın tepsisine kaşık yardımıyla dizilir.170 derecelik fırında 10 dk pişirilir.

4 yorum:

  1. yaaa ben bu tabaklarina bitiyorum :) nerden aldin ? sakin ikea dan aldim deme :) hehe :) canim bu tarifi mutlaka deneyecegim gercekten, daha önce görmüstüm bunu yaparken yuvarlak güllac gibi incecik bir bisküvi oluyor onun üzerine koyup öyle pisiriyorlar. Ama böylede güzel ellerine saglik canim...

    YanıtlaSil
  2. deli kız pınar:tabakları karacadan aldım.Ben tam bir tabak çanak delisiyim.Daha neler var neler.Beğenirsen yazarım yine.O güllaç gibi dediğin şeyleri ben almanyadan getiriyorum,aynı zamanda yeniliyor onlar.Bu tarif hayalimdeki gibi olmadı ama çok hafif ve lezzetli.Kar topu(çakma rafuellayı)tavsiye ederim şiddetle hemde

    YanıtlaSil
  3. canim cakma rafuellanin tarifi nasil varmi blogunda linkini ver varsa bakmam lazim... ya gercekten bende tabak canak hastasiyim diyebilirim. ama bu kirmizi tabaklarin süper bisi...

    YanıtlaSil
  4. Deli kız pınar:

    Svgili nesliname blogtaki adı kartopu(çakma rafuella).Mutlaka dene derim süperrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...