3 Ağustos 2011 Çarşamba

Piyano Pasta

Piyano Pasta

Malzemeler:

-       2 yumurta

-       3  kahve fincanı şeker

-       1 kahve fincanı süt

-       1 k. fincanı sıvıyağ

-       1 paket kakao, 1 vanilya

-       2 kahve fincanı+1 çorba kaşığı un

-       1 kabartma tozu



Kreması için:

-       1,5 k. fincanı un

-       1,5 k. fincanı şeker

-       700 gr. süt

-       1 paket krema



Yapılışı:

     -       2 yumurta,3  kahve fincanı şeker, 1 kahve fincanı süt, 1 k. fincanı sıvıyağ,

1 paket kakao, 1 vanilya, 2 kahve fincanı+1 çorba kaşığı un,1 kabartma tozunu karıştırarak yağlanmış borcama dökünüz.

-       175 C’de 30 dakika piştikten sonra üzerine 1,5 su bardağı soğuk sütü dökünüz.

-       Krema malzemelerini bir kaba koyarak pişirip kekin üstüne dökün.

-       En üste kakao serpin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...