3 Ağustos 2011 Çarşamba

Rokoko



Rokoko

Malzemeler:

-       2 paket krem şanti

-       1 su b. süt

-       1 çay b. toz şeker

-       2 yumurta

-       1 su b. dövülmüş iri parçalı ceviz

-       2 paket kakaolu petibör bisküvi

-       1 paket hazır çikolata sos

-       2,5 su b. süt



Yapılışı:

-       Krem şanti sütle çırpılır.

-       Toz şeker,yumurta,ceviz eklenir.

-       Bisküviler ikiye bölünür.

-       Ve tüm malzemeler karıştırılarak streç film serilmiş borcama dökülür. Buzlukta 3-4 saat bekletilir.

-       Çikolata sos sütle pişirilip soğutulur. Buzluktan çıkan rokoko ters çevrilir ve üstüne çikolata sos dökülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...